PIZZERIA CASA DI LUCIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Casa di Lucio. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2023 om 19:37 Goede maaltijden. Eten was warm/ wel zelf maar opgehaald
20 nov 2023 om 8:45 De pasta carbonara had weinig saus, die ook was gaan schiften en vrij smakeloos was. De spekjes gaven het enige smaak.
6 nov 2023 om 10:28 Eten was netjes 10 minuten na de aangegeven tijd bezorgd. Helaas was de pizza koud. We hebben hier wel eens beter gegeten, helaas was het de afgelopen twee keren een stuk minder van kwaliteit.
5 nov 2023 om 22:41 Het eten was goed. Maar ik zag dat de prijs weer iets was gestegen. Voor deze prijs, vond ik het eten vrij weinig. Een beetje karig met de groenten bij de aardappels. Beetje weinig saus. Vlees was ook niet top gebakken. Jammer.
30 okt 2023 om 11:06 Pizza was helemaal koud en de pasta carbonara, de saus, was helemaal geschift. Smaakloze spekjes en geen smaak van parmazaanse kaas te ontdekken. Jammer, had wel iets meer verwacht van een Italiaans restaurant.
30 okt 2023 om 8:47 It was kneiter sloom eten verder goed
29 okt 2023 om 20:57 Eten was koud Weinig vlees En telaat
21 okt 2023 om 20:08 Dat het druk is snap ik, maar als je besteld en zeggen we zijn er in 45min en ze komen na ong 40 min bovenop de bezorgtijd dat hadden ze wel kunnen bellen van we zijn er later, dan kunnen we er rekening meehouden
17 okt 2023 om 20:59 In de ochtend al besteld, 12 heerlijke pizza's exact op tijd geleverd door hele vriendelijke bezorger. Een aanrader.
13 okt 2023 om 7:00 Heerlijke pizza’s en vriendelijke mensen. Eten nog super heet toen het bezorgd werd. Dus top.
9 okt 2023 om 18:04 Pizza was top
9 okt 2023 om 7:28 Ossenhaas met pepersaus en een pizza, beide goed. Bezorging was snel en vriendelijk.