PIZZERIA CASA DI LUCIO

PIZZERIA CASA DI LUCIO Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 363 beoordelingen
9 mei 2021 om 21:47 Superlekker. Andere pizzeria hier in de buurt heeft veel minder lekkere bodems, deze zijn net als in italiƫ: dun, krokant. Alles mooi op tijd, op een zondag. Vriendelijke bezorger.
9 mei 2021 om 21:19 Snelle bezorging op de zondagavond! Stond een uur voor, maar de pizza was er al binnen een half uur. Pizza was lekker.
27 apr 2021 om 10:20 Duurde iets langer dan gezegd, maar 4 pizza's die hand gemaakt worden moet met zorg en liefde bereid worden. Overigens waren het grote pizza's voor kinderen raadt ik aan samen 1 pizza te delen.
20 apr 2021 om 11:37 De pizza's waren keurig op tijd en smaakten heerlijk!!
12 apr 2021 om 9:24 Was super
24 mrt 2021 om 7:59 Was lekker en keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Top
22 mrt 2021 om 19:12 Netjes bezorgd op de gekozen tijd, zeer vriendelijke bezorger aan de deur. De pasta en de pizza waren heerlijk! Klein puntje van aandacht: de pizza was niet gesneden en dat is een beetje lastig.
19 mrt 2021 om 19:49 Klachtenafhandeling is zwaar slecht. Besteld om 16.55 bezorgd om 18.50, na ondertussen contact gehad te hebben melden ze ons dat ze liever hadeb dat we niet meer belden . Heel erg jammer, deze eigenaar staat zelf Pizza's te bakken en zij top.
7 mrt 2021 om 20:56 Zeer goede kwaliteit en vriendelijke bezorging keurig op de afgesproken tijd Super!!
7 mrt 2021 om 15:38 De pizza en lasagne smaakte beide goed! Ook werd ik netjes gebeld met de vraag of het mischien ook een kwartier eerder bezorgd kon worden
1 mrt 2021 om 6:40 Een bezorgtijd van meer dan 2u terwijl 58min was aangegeven vind ik echt niet kunnen. Pizza's waren lekker maar de enige reactie na meerdere keren bellen was: Ja sorry druk... niet echt klantgericht
26 feb 2021 om 21:39 Altijd zeer goeie pizza tevreden klant ben ik zeker en dat zal zo blijven top mannen en vriendelijk ook