PIZZERIA CASA DI LUCIO

PIZZERIA CASA DI LUCIO Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Casa di Lucio. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 20:10 Top!
17 jul 2022 om 1:07 Meerdere keren hier heerlijk gegeten. Bezorging was goed en vriendelijk personeel!
14 jul 2022 om 21:48 Super lekkere pasta’s gegeten en ze waren goed warm. Bezorging exact op tijd.
4 jul 2022 om 18:41 Ik bestel hier nooit meer en raad het ook iedereen af. Bij één van de bestelde pasta's was het bakje maar voor een kwart gevuld. Veel te weinig voor één persoon. Toen ik erover belde kreeg ik een soort asociale aap aan de lijn die dit normaal vond.
10 jun 2022 om 20:00 Ik had een pizza fungi die voor de helft met champignons was belegd. Het leek eerder op een pizza margeritha. . En om nou €2,- voor extra champignons te betalen is te zot. Een goede fungi hoort geen halve margeritha te zijn.
5 jun 2022 om 19:14 Halve kip met gebakken aardappelen was zeer teleurstellend. Stukken van zowel de kip als de aardappelen waren aangebrand. De prijs van €20,- stond totaal uit verhouding. Pizza's waren erg vettig. Jammer!
27 mei 2022 om 7:40 Bezorgtijd was gewoon dik 2,5uur!! Dan denk je lekker te gaan eten krijg je een niet normaal hard stuk ossenhaas in een vet drijvend pepersausje; schandalig! Overigens niet de eerste keer dat de bezorgtijd zó lang duurt.
20 mei 2022 om 19:10 Ossenhaas met pepersaus: Man, man... dat jullie dit durven te verkopen. De "ossenhaas" komt met bezorgen in een bak pepersaus verzopen aan met 3cm vetlaag er bovenop. Dan is dit ook nog eens een droge schoenzool die well done gebakken is.
1 mei 2022 om 10:46 Lekkere pizza's. Precies optijd bezorgd, TOP
30 apr 2022 om 20:31 Heerlijk eten en op tijd thuisgebracht.
22 apr 2022 om 22:05 Helaas 1 koude pizza vandaag.
4 apr 2022 om 8:20 Het eten was zeer goed. We gaan zeker vaker bestellen. We dachten dat we een uur moesten wachten op ons eten, maar binnen 30 minten stonden ze voor de deur . Hier waren we erg blij mee